Blog

Mit árul el rólad a fogászati röntgen?

Mit árul el rólad a fogászati röntgen?

A száj és a fogak röntgenvizsgálata rendkívül fontos szerepet játszik a különböző fogászati állapotok diagnosztizálásában valamint kezelésében. A röntgenfelvételek segítségével olyan problémákat is feltudunk fedezni amelyek pusztán felületi vizsgálattal  nem láthatóak.


5 érv a fogszabályzó mellett

5 érv a fogszabályzó mellett

Zavar, hogy a fogaid szabálytalanul állnak és nem tartod magad elég vonzónak? Attól félsz, hogy nem tetszel másoknak, ezért inkább nem is mosolyogsz?

Ne gondold azt, hogy ez ellen nem tehetsz semmit!
Emlékszel még a filmekben a kicsit kövér, esetlen , kócos hajú fogszabályzós kissrác típusára akit mindenki kicsúfolt? Hatalmas sztereotípiaként él még ez a kép az emberekben. Pedig mára a fogszabályzó viselése korántsem ezt jelenti. A technika, az eszközök, a beavatkozások olyan fejlődésen mentek át az évek alatt, hogy mára egy -egy beavatkozásnak nyoma sem látható. Ilyen lehet akár a fogszabályozás is. Érdekel hogyan? Olvasd el az 5 érvet ami a fogszabályozás mellett szól.


Sosem volt még ilyen ragyogóan fehér a fogad

Sosem volt még ilyen ragyogóan fehér a fogad

Sajnos a fogaink színe leggyakrabban nem hófehérek hanem általában sárgás árnyalatúak. Ez azoknak a foltoknak és lerakódásoknak köszönhető, amelyet a mindennapi tevékenységeink, illetve az evés és az ivás okoznak.

A fogfehérítés a fogak eredeti fehérségének helyreállítását, az esztétikai problémákat okozó elszíneződések eltávolítását jelenti. Ez egy kozmetikai eljárás, nem javítja, és nem is befolyásolja a fogak használhatóságát, azonban sok más szempontból előnyös lehet.


Ezért vagyunk mi a legjobbak!

Ezért vagyunk mi a legjobbak!

Sokaknak van félelme a fogorvostól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, kellemetlen emlék miatt. Pont ezért törekszünk arra , hogy olyan fogászati rendelőt alakítsunk ki amely barátságos, kellemes hangulatú, nyugodt légkört biztosít a pácienseink számára. A fogászat minden területén törekszünk arra , hogy fogmegtartó kezeléseket biztosítsunk. És mindezeken kívül mitől vagyunk mi a legjobbak? Most elmondjuk!


Koronázd meg a napod!

Koronázd meg a napod!

Egy szép tavaszi  napnak miért ne lehetne az a fénypontja amikor a szájüreg is megkapja a megfelelő védelmét?
A sérült , vagy hiányzó fogak helyreállítására egy nagyon népszerű és hatékony megoldást kínálunk ami nem más, mint a fogászati korona. Az orvostudomány nagy léptékkel halad előre , technológiai változásokon , fejlesztéseken megy keresztül. Nincs ez másként a fogászati beavatkozások terén sem. Így például a fogkorona az innovatív megoldásoknak köszönhetően nem csak biztonságosabb , tartósabb de erősebb is mint elődei. Az pedig csak hab a tortán , hogy mára már teljesen fémmentes és a lehető legtermészetesebb hatást kelti.


Szülőként ezt neked is el kell olvasnod!

Szülőként ezt neked is el kell olvasnod!

A gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt szülőként gondolnánk, hiszen gyermekeink fogainak egészsége egész életükre hatást gyakorol majd és elősegítik a problémamentes fejlődést. Ezért van kiemelt jelentősége annak, hogy gyermekeink még egészen kis korban megismerkedjenek a gyermekfogászati vizsgálat menetével és barátságot kössenek a fogorvossal.


A problémát a gyökereknél kezeljük!

A problémát a gyökereknél kezeljük!

A legtöbb ember számára nem ismeretlen a fogfájás érzése.  Álmatlan éjszakák , szűnni nem akaró fájdalom és lemondás a kedvenc ételekről. Talán ez az a pont amikor úgy döntünk , felkeressük a fogorvost. A mai modern technikáknak köszönhetően szinte fájdalom nélkül kideríthető a probléma forrása.  Mi most a gyökereknél kezdjük a fájdalom feltárását így továbbiakban erről olvashatsz.


A legnépszerűbb fogpótlási technika

A legnépszerűbb fogpótlási technika

Teljes fogsor pótlására lenne szükséged? Ha természetes megoldások híve vagy és az elveszett fogaid pótlására keresel megoldást akkor tarts velünk mert bemutatjuk a legkorszerűbb fogpótlási módszert ami nem más , mint az all-on-4.12

Kiemelt szolgáltatások