Szolgáltatások

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Dentálhigiéniai kezelések alatt értünk minden olyan beavatkozást, mely a szájüreg tisztítását célozza, vagy annak tisztán tartását elősegíti.


Diagnosztika

Diagnosztika

A sikeres kezelések egyik legfontosabb alapfeltétele, hogy konzultáló orvosa precíz és egyértelmű képet kapjon és adjon az Ön fogainak és azok környezetének állapotáról. Éppen ezért fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb diagnosztikai módszerek állnak orvosaink rendelkezésére, hogy az Ön állapotfelmérését a lehető  legteljeskörűbben és mindenre kiterjedően elvégezhessék.


Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Bizonyos esetekben a fog megtartására csak gyökérkezelés elvégzése után van mód.

Sok embernek a gyökérkezelés szó fájdalmas kezeléseket, gócbetegséget, cisztát, letört, elhalt fogat és  foghúzást jelent, így nem megy el kezeltetni, azonban ezzel teszi a legnagyobb kárt magának. Ugyanis ha a nagy kiterjedésű szuvasodás megközelíti vagy eléri a fogbél (pulpa) szövetét, akkor az a fog érzékenységét, fájdalmát, hosszú távon pedig a fog elhalását, akut vagy krónikus góc kialakulását és ráharapási panaszokat okozhat.


Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Fogászatunkon nagy hangsúlyt fektetünk a modern technológiával készülő fémmentes cirkon, préskerámia pótlások készítésére. Ezek lehetnek esztétikus kerámia héjak, koronák, hidak, betétek (inlay,onlay)


Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Ki ne szeretne szép,  hófehér, egészséges fogakat, gyönyörű mosolyt? Van egy jó hírünk: ez napjainkban már nem csupán adottság kérdése. A szép fog manapság már tervezhető és kivitelezhető. Szerencsére a fém alapú tömések és koronák ideje lejárt, helyüket átvették a rendkívül tartós, fényre kötő, fogszínű tömések, a különféle porcelán és műanyag ötvözetek. A mai modern technikának,és a fogorvoslásban felhasználható anyagoknak hála foga olyan lehet mint ifjú korában, vagy még annál is szebb.


Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

A krónikus fogínysorvadás, parodontopátia napjaink népbetegségének számít, melynek első tünetei általában a fogíny fokozott vérzése, kellemetlen lehelet, fogak mozgathatósága.


Fogfehérítés

Fogfehérítés

Ha szebbek és fehérebbek a fogaink, nemcsak jobban érezzük magunkat, de többet is mosolygunk, magabiztosabbnak érezzük magunkat és ezért több pozitív visszajelzést kapunk környezetünktől.


Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

A fogak pótlása nem csupán esztétikai szempontból indokolt, hanem a rágóképesség helyreállítása és a maradék fogazat illetve a rágóízület kímélése, tehermentesítése, és minél tovább történő megtartása érdekében is. A foghiány következtében a rágóapparátus harmóniája felbomlik.


Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

A gyermekfogászat a fogászat speciális területe, melynek során fontos megtalálni a közös hangot a kis páciensekkel. Ennek kulcsát a bizalmi kapcsolat és nyugodt légkör kialakításában, a játékos és türelmes hozzáállásban látjuk.


Implantáció

Implantáció

Mai modern fogorvoslásban egyre nagyobb teret hódít az implantátumok alkalmazása, mellyel gyorsan hatékonyan lehet az elvesztett fogat/fogakat pótolni.


Konzultáció

Konzultáció

Nem kérdés, hogy egy sikeres fogászati beavatkozás minden esetben egy szakorvosi konzultációval kezdődik. Egy mindenre kiterjedő részletes állapotfelméréssel, mely során konzultáló orvosa és Ön is pontos képet kap a fogai és azok környezetének állapotáról, jelenlegi státuszáról, majd a látottak fényében felállítható kezelési tervről.


Szájsebészet

Szájsebészet

Rendelőnkben elsősorban a fog megtartására irányuló kezeléseket részesítjük előnyben, bizonyos esetekben azonban fogeltávolítás válhat indokolttá, például ha a fog már nem helyreállítható semmilyen konzerváló fogászati eljárással, vagy a fog vagy gyökér, fokozottan mozgatható. Rendelőnkben különös figyelmet szentelünk a fog, gyökér kíméletes, fájdalommentes, atraumatikus eltávolítására.

Kiemelt szolgáltatások