Ezért vagyunk mi a legjobbak!

Sokaknak van félelme a fogorvostól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, kellemetlen emlék miatt. Pont ezért törekszünk arra , hogy olyan fogászati rendelőt alakítsunk ki amely barátságos, kellemes hangulatú, nyugodt légkört biztosít a pácienseink számára. A fogászat minden területén törekszünk arra , hogy fogmegtartó kezeléseket biztosítsunk. És mindezeken kívül mitől vagyunk mi a legjobbak? Most elmondjuk!

Félelmek leküzdése

Ahhoz, hogy jobban megértsd a negatív érzéseidet foglalkozz azokkal. A szorongás leküzdése érdekében írd össze a kérdéseket amik aggasztanak és kérdezz bátran. Pácienseink megjegyezték , hogy soha nem kaptak még olyan teljeskörű vizsgálatot és mindent átfogó válaszokat, mint nálunk. Időt szánunk arra, hogy félelmeidet és az orvosi beavatkozások menetét, idejét megbeszéljük.

Elérhetőség és rugalmasság

Rendelőnk a hét minden napján rendelkezésre áll a pácienseink számára. Minden kedden és csütörtökön kibővített nyitvatartással egészen 18.00-ig várunk. Időbeosztásunknak és rugalmasságunknak köszönhetően a sürgősségi eseteket is megvizsgáljuk, szükség szerint elvégezzük a beavatkozást vagy rövid időn belül időpontot adunk.

Minőség és garancia

A pácienseink számára készített fogpótlásokhoz illetve az egyes beavatkozásokhoz kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Sok fogászattal ellentétben mi a fémmentesség mellett döntöttünk. Így kizárólag ragasztott műgyanta vagy porcelán anyagokat használunk. A koronák és hidak esetében sincs ez máshogy. Minőségi, fémmentes és egyedileg készített , nem tömegygártott termékeket használunk.

Az eredmény pedig magáért beszél. Személyre szabott, tartós és magabiztos megjelenést kölcsönöz. Fogorvosaink magasan képzettek, empatikusak , türelmesek. Rendelőnk kellemes nyugodt környezetetet biztosít a pácienseink számára. Emelett korszerű , a mai modern technikáknak megfelelő berendezésekkel rendelkezünk és dolgozunk. 

Fogászat az önbizalom növelése érdekében

Napjainkban a fogorvosi munka során sokkal többet tudunk nyújtani mint egy foghúzás vagy egy lyukas fog tömése. A fájdalommentes esztétikai fogászatnak köszönhetően a tökéletes mosoly ma már nem elérhetetlen álom, hanem megvalósítható cél. 

Rendelőnk egyik fő célja a pácienseink életkorából adódó jellegzetességek eltüntetése és ezáltal önbizalmuk megerősítése. A Pridental Fogászat rendelőjében végzett fájdalommentes fogfehérítés szép, ápolt, világos fogakat eredményez.

Ha minőségi ellátásban szeretne részesülni, keressen minket bizalommal és nem fog csalódni!

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental