Diagnosztika

A sikeres kezelések egyik legfontosabb alapfeltétele, hogy konzultáló orvosa precíz és egyértelmű képet kapjon és adjon az Ön fogainak és azok környezetének állapotáról. Éppen ezért fogászati rendelőnkben a legkorszerűbb diagnosztikai módszerek állnak orvosaink rendelkezésére, hogy az Ön állapotfelmérését a lehető  legteljeskörűbben és mindenre kiterjedően elvégezhessék.

Az első,  INGYENES konzultáció során komplett és részletes szájüregi vizsgálatot végzünk, hogy az összes meglévő  rejtett problémát feltárhassuk, majd azok fényében felállíthassuk a szükséges kezelési tervet, mely pontos képet ad a szükséges kezelésekről, azok  menetéről, és a várható költségekről.

Az állapotfelméréshez első lépésben készítünk egy digitális panorámaröntgent (orthopantomogram, OP), mely elengedhetetlenül fontos a szemmel nem látható problémák feltárásában, hiszen lehetőséget ad az állcsontok, az orrüreg és a fogak állapotának vizsgálatára és a góckutatás elvégzésére.

Feltárhatók vele különböző szájüregi cisztás elváltozások, régi fogtömések alatt kialakuló szuvasodások, mély gyulladásos reakciók, a csont elsorvadása következtében kialakuló csonttasakok, ki nem nőtt bölcsességfogak, és tökéletesen behatárolhatók vele gyökérkezelés előtt a gyökerek, a gyökércsatornák elhelyezkedése, száma, alakja, elhelyezkedése.

Exkluzív klinikánkon egy modern, új technológia, egy 3D digitális panoráma röntgen készülék teszi teljessé a digitális diagnosztikát. Ezzel a 3D képalkotó berendezéssel, és eljárással segítjük a pontos diagnózis felállítását, az implantációs műtétek tervezését, komplikált gyökérkezelések sikeres elvégzését.

A kapott 3D felvétel a páciens fogazatának és fogak körüli csontozatának a teljes térbeli leképezését mutatja, vizsgálható vele a fogak, a fogágy, az állcsontok és annak ér-, idegképletei, valamint az arcüreg is.

A hagyományos fogorovosi diagnosztikai gépekhez képest sokkal pontosabb képet alkot a vizsgált területről, hiszen olyan háromdimenziós képet alkot, melyen külön láthatóak az egyes képletek, így még pontosabb adatokat kaphatunk páciensük aktuális állapotáról, ez pedig elengedhetetlen a tökéletes, mindenre kiterjedő kezelési terv felállításához.

Miután megtörtént a szájüreg mindenre kiterjedő vizsgálata, a röntgenfelvételek és kapott eredmények fényében orvosunk elkészíti az INGYENES kezelési tervet, melyben felvázoljuk a szóba jöhető kezelési lehetőségeket, azok részletes menetét, ütemezését és költségeit.

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental