Esztétikus tömések

Ki ne szeretne szép,  hófehér, egészséges fogakat, gyönyörű mosolyt? Van egy jó hírünk: ez napjainkban már nem csupán adottság kérdése. A szép fog manapság már tervezhető és kivitelezhető. Szerencsére a fém alapú tömések és koronák ideje lejárt, helyüket átvették a rendkívül tartós, fényre kötő, fogszínű tömések, a különféle porcelán és műanyag ötvözetek. A mai modern technikának,és a fogorvoslásban felhasználható anyagoknak hála foga olyan lehet mint ifjú korában, vagy még annál is szebb.

Fogászati rendelőnkben kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikára, így kizárólag esztétikus töméseket készítünk, melyek kisebb vagy közepes szuvasodások ellátására használhatók az elülső és rágófogakon egyaránt. Az őrlőfogak felszínén lévő nagyobb károsodásokat már formára öntött porcelán betét (inlay) beragasztásával tesszük láthatatlanná.  

Irigykedve nézi a sztárok fogait? Nem elérhetetlen vágy. A front fogak esztétikai hibáit ugyanis egy nagyon vékony úgynevezett porcelán héj felhelyezésével tudjuk eltüntetni, melyhez csupán a fog elülső felszínének az előkészítésére van szükség,  ezáltal olyan lehet mosolya, mint a sztároké.

A fog esztétikus anatómiai helyreállításán kívül nagy figyelmet fordítunk az elvesztett foganyag tartós és funkcionális felépítésére.

Egy letört foggal minél előbb foglalkozni kell, egyrészt mert nagyon nem esztétikus, másrészt, mert a letört fognál a fogzománc állománya megsérül, így a dentin rész szabaddá válik, és azonnal elkezdődik a fog szuvasodása. Jobb ennek kialakulását megelőzni, amiben szintén tudunk segíteni.

A front fogakhoz prémium kompozit tömőanyagot használunk az élethűbb tömésekért, míg az őrlőrégióban kiemelkedő statikai paraméterekkel bíró anyaggal dolgozunk a nagyobb terhelés és rágóerő elviselése érdekében.

Amennyiben szájában még mindig található régi amalgámtömés, melytől szeretne ‘megszabadulni’ (esztétikai okokból, vagy a tömés alatt meginduló szuvasodás miatt), kicseréljük azt a mai fogorvoslásban használatos esztétikus, tartós, speciális anyagra.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy sztár mosollyal élhesse mindennapjait.

Kérjen időpontot online, vagy hívjon az alábbi telefonszámon! +36-70-621-99-94

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental