Fogorvos választás avagy a helyi fogorvos előnyei

Fogorvoshoz menni az emberek nagy része nem szeret. Tartunk a fájdalmas kezelésektől és mindig keressük azt az orvost aki kedvesen bánik velünk. Ehhez csupán jól kell megválasztani az szakembert. Biztosak nem lehetünk, de van néhány tényező ami segíthet a választásban. 

Ezért keresd a helyit

Törekedjünk arra, hogy olyan orvost válasszunk aki a lakókörnyezetünk közelében praktizál! Természetesen, ha valaki vidéken lakik járjon a közeli nagyvárosba kezelésre, de ne utazzon több 100 km-t. Egyrészt sok időt elvesz, magas az útiköltség és nem utolsó sorban a távolság egyfajta visszatartó erő lehet a fogorvos újbóli felkeresésében Arról nem is szólva, hogy vészhelyzet esetén akár órákat kellene utazni. Ilyen hirtelen jelentkező probléma pedig bármikor előfordulhat. Ezért próbáljunk meg olyan fogászatot választani amely elérhető távolságra van tőlünk és sürgős kezelés esetén akár telefonon vagy azonnal  tudjanak fogadni.

fogorvos-valasztas

Empatikus hozzáállás 

Legtöbben amikor fogorvost választunk a szakember személyiségét tartjuk leginkább fontosnak. Éppen elég stresszhelyzetet tud okozni, már maga az a gondolat vagy helyzet, hogy be kell ülni a fogorvosi székbe. Ha viszont olyan orvost választunk akin érezzük, hogy törődik velünk és segíteni is próbál rajtunk sokkal könnyebb ellazulni. Így ez a fajta hozzáállás segít kialakítani az orvos beteg közötti bizalmat. 

Minőségi szolgáltatás, megfizethető ár

A választás során természetesen nem elhanyagolható szempont az ár. Azzal tisztában vagyunk, hogy a magán fogászatok drágábbak mint az államiak, de hosszú távon akár spórolhatunk is. A magánszektorban ugyanis minőségibb termékekkel dolgoznak, így tartósabb eredmény várható.
És valljuk be őszintén!
Ki ne szeretné azt a kellemes, barátságos már-már idilli környezetet amit egy ilyen rendelőbe megteremtenek. Nem beszélve a számos korszerű eszközről ami helyben elérhető és igénybe vehető hosszú várakozási idő nélkül. Ezekkel lehetővé téve a fogászati problémák pontos, minden részletre kiterjedő beazonosítását.


Mások tapasztalata nagyon szubjektív lehet, mégis sokat elárulhat egy adott fogászatról vagy annak orvosairól ami nagyban számít a döntésben.
A Pridental rendkívül széles szolgáltatási palettával, több éves szakmai tapasztalattal, számtalan elégedett pácienssel és folyamatosan fejlődő minden igényt kielégítő rendelővel várja régi és új pacienseit.

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental