Mennyibe kerül egy fogbeültetés Szekszárdon?

Ha rákeresel a Google-ben, hogy mennyibe kerül egy fogimplantátum, akkor a marketingesek csapdájába esel, hiszen szinte filléres ajánlatokat mutatnak majd meg neked. Olyanokat, ami miatt még az is megfordulhat a fejedben, hogy nem egy szekszárdi fogászati rendelőre bízod a fogbeültetést. Mi az igazság, és mikor döntesz jól? És persze mennyibe kerül a fogimplantátum valójában?

 

Fogbeültetés akár már 49 000 forinttól: avagy a marketingesek csapdája

Meglátod, elhiszed, beleéled magad, aztán csalódni fogsz, hiszen éppen olyan trükk ez, mint amikor nyáron szeretnél Görögországba utazni repülővel, és sorra jönnek eléd a pár tízezer forintos nyaralási ajánlatok.

Meglátod, elhiszed, beleéled magad, és csak az irodában (vagy jobb esetben mikor odatelefonálsz) derül ki, hogy ez csak a repülőjegy, ráadásul november végére. Ha valóban szeretnél elutazni nyáron Görögországba nyaralni akkor a repülőjegy 69 000 forint, és ehhez jön a szállás, a transzfer, pár kötelező költség amit ha mind hozzáadsz akkor máris 149 000 forint az a 49 000.

Sajnos, az implantátum áraknál is elfordulnak ehhez hasonló turpisságok. Sokan ígérnek megvalósíthatatlanul alacsony árakat olyanokat amiért akár érdemesnek tűnik messzire utazni a beültetésre.

De ha ez nem feltétlen a végeredmény, a valós ár, akkor mennyi a reális ár és miért válassz inkább szekszárdi fogászatot?

 

Mennyibe kerül a minőségi fogimplantátum?

Ez egyrészt rajtad múlik. Ahogy mindenhol máshol, a mi szekszárdi fogászatunkban is többféle implantátumból tudsz választani. Ha a problémamentes a behelyezés és megelégszel az alap implantátummal az nyilván olcsóbb lesz, mint a legmagasabb minőségű. De miből áll össze az implantátum ára?

 

Ebből áll össze a fogimplantátumod ára!

Amit a köznyelv implantátumnak, pótfognak, vagy fogpótlásnak nevez, az tulajdonképpen egy út, és 3 részből áll egy egésszé (és addig eljutni az egyes részek is több apró lépésből)

A legelső lépés egy konzultáció. Találkozunk a szekszárdi fogászati rendelőnkben, és megbeszéljük a teendőket, lehetőségeket. Az biztos, hogy a fogbeültetéshez szükségünk lesz röntgen és CT felvételekre.

Ha minden rendben van felkészítünk a beavatkozásra (azaz mindent részletesen megbeszélünk) és beültetjük a fogimplantátum csavart, az implantátum fejet. Készítünk a fogról egy lenyomatot, elkészítjük a fogat, pótoljuk, koronát kap, és készen van az implantáció.

Látható, hogy ez egy nagy szakértelmet kívánó, olyan munka, amely precíz, nem pillanatok alatt történik, több fogorvos és fogász összehangolt munkája. Ugye, most már számodra is irreálisnak tűnik, hogy a fogpótlás ennyibe kerüljön?

Különösen akkor, ha a legmagasabb minőségű fogászati termékeket választod.

Arra kérünk – a saját érdekedben – hogy ne higgy az ígéreteknek, ne dőlj be azonnal egy marketing szövegnek, egy csábító számnak, ajánlatnak. A fogadról van szó.

Gyere el hozzánk a szekszárdi fogászatunkba, ahol szakértő kollégáink tökéletes fogpótlást készítenek neked. 

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental