Tudod mi a legújabb trend a fogpótlás terén?

A fémmentes fogpótlások a legújabb trend és innováció a fogászati ​​világban. Ez egy forradalmi, új kerámia alapú cirkónium-oxid tartalmú anyag.. Amellett, hogy viszonylag olcsóbbak  a cirkónium alapú koronák ugyanolyan erősek és tartósak, mint a hagyományos restaurációk. Ha fogkoronája cserére szorul vagy új fogpótlásra van szüksége, hívja a Pridental  fogászati ​​rendelőnket, hogy megtapasztalhassa a fémmentes fogpótlások számos előnyeit.

Fogorvosként több okból is javasoljuk a fémmentes fogpótlásokat, többek között:

# 1 Természetes megjelenésűek.

#2 Amalgám mentesek és hosszú távon jobbak az egészségednek

# 3 Tartósak és megfizethetőek

Természetes hatás 

A régi fém töméseknél mindig tudtad, ha valaki tömést kapott, mert a fogain lévő csúnya szürke anyag látható volt. A fémmentes fogtömések azonban  szinte tökéletesen illeszkednek az eredeti  fogak színéhez, így egyáltalán nem észrevehető , hogy beavatkozás történt rajta. Fogorvosi rendelőnk által biztosított cirkónium-oxid alapú fémmentes tömések ugyanolyan szilárdságot nyújtanak, mint a hagyományos tömések, ugyanakkor kiváló esztétikai megjelenésűek. Ezen túlmenően számos tanulmány kimutatta a fémrestaurálások nem biztonságos természetét, amelyekből higany szivároghat. A fémmentes tömések ennek minden kockázatát kiküszöbölik, ezért is ajánljuk nagyon.

Hidak

A foghidakat általában a hiányzó fogak biztonságos pótlására használják. A fémmentes hidak bevezetésével olyan fogászati ​​hidat tudunk biztosítani Önnek, amely több évtizedes élettartammal és természetes megjelenéssel bír. A hagyományos módon tervezett fogászati ​​hidaknál a fém gyakran szürkés megjelenést okoz az ínyvonalon. A kerámia, cirkónia alapú fogpótlásoknál azonban nincsenek csúnya sötét területek és ez segít a fogak külső megjelenésében, esztétikájában.

A foghidakat a környező fogakra helyezett fogkoronák teszik biztonságossá. Azáltal, hogy ezek a koronák fémmentesek az egész restauráció természetesnek tűnik. 

Az implantátumban megtartott hidak biztonságos módja a hiányzó fogak pótlásának.


Az implantátumban megtartott hidak hasonlóak a hagyományos hidakhoz, mindkettőt használjuk rendelőnkben a hiányzó fogak pótlására. Az implantátummal visszatartott hidaknál azonban a természetes fogak helyett fogászati ​​implantátumokat használunk a foghíd alátámasztására. Nagyon gyakran van szükség arra, hogy implantátummal visszatartott hidat biztosítsunk pácienseinknek, mert a megmaradt fogak nem elég erősek a híd megtámasztásához, vagy pácienseink teljes vagy csaknem teljes fogvesztést

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental