Valami különleges ajándékot keresel nőnapra?

Első hallásra talán különösnek tűnik- a megszokott parfüm,virág, wellness helyett - egy olyan kupont ajándékozni ami valamitől másabb és különlegesebb mint az eddig megszokottak. 

Mi most mégis kitaláltunk valami különlegeset : fogfehérítést ajándékba! Furcsán hangzik lehet , de ki ne örülne egy fogfehérítésnek ? 

Különleges és egyedi ajándék az már biztos. Írtunk néhány meggyőző indokot miért kiváló ajándék a fogfehérítés kupon akár nőnapra is! Tarts velünk és ne félj különlegességet ajándékozni.

Nem csak egy kupon

Képzeld el , hogy nem egyszerűen egy utalványt hanem egészséget ajándékozol. Hiszen nem beavatkozást hanem önbizalmat és felhőtlen mosoly érzését adod.
Na , kezd már tetszeni az ötlet?

Nem venné meg magának

Az ajándék akkor tökéletes , ha az aki kapja örül neki. Tehát vágyakozott rá, de eddig nem vette meg magának. A fogfehérítés pedig pont egy ilyen meglepetés lehet. Hiszen ki nem szeretné magát csillogóan fehér fogakkal látni?

Trendi

Nagyon sok napjainkban jelen lévő trendi dolgot tudnék felsorolni. Na, ne félj, nem kezdek bele hiszen lenne bőven miről írni…
Viszont van egy nagyon egészséges trendi dolog ami önbizalommal és csupa pozitív energiával pumpál fel. Ez pedig nem más , mint a fogfehérítés. 

És tudod mi a legjobb benne?  Ezt ajándékba is adhatod aminek tuti örülni fog az aki kapja amellet , hogy te is biztos lehetsz benne :nem dobja ki, nem adja tovább és biztosan beváltja a kupont.

Hasznos

Mindenki adott, és kapott már olyan ajándékot, ami aztán a” jó lesz valamire” sarokban végezte, és nagy eséllyel soha többet nem került elő onnan, ahova nagy hirtelen tettük: hiszen teljesen haszontalan, nem az ízlésünknek megfelelő volt, akár egyenesen felesleges is. A fogfehérítés nem ilyen, biztos lehet benne, hogy egy hasznos, vágyott ajándékot adott a megajándékozottnak, olyat, ami biztosan „működik” hiszen az eljárás után fehérebbek lesznek a fogai.

Neked is megtetszett az ötlet?  Ha hasznos ajándéknak tartod , oszd meg írásunkat , hogy eljusson ahhoz akitől nagyon szívesen fogadnál egy ilyen ajándékot.

Ajándékoznál egy fogfehérítést ? Keress minket bizalommal!

Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental