Szülőként ezt neked is el kell olvasnod!

A gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt szülőként gondolnánk, hiszen gyermekeink fogainak egészsége egész életükre hatást gyakorol majd és elősegítik a problémamentes fejlődést. Ezért van kiemelt jelentősége annak, hogy gyermekeink még egészen kis korban megismerkedjenek a gyermekfogászati vizsgálat menetével és barátságot kössenek a fogorvossal.

A gyerekbarát fogorvos megnyugtató környezetet teremt a gyermekek számára, hogy kevésbé ijedjenek meg a fogászati szűrővizsgálatoktól.Nincs ez máshogy a Pridentalnal sem.

Gyerekbarát fogorvos

Ha gyermekednek fogászati ellátásra van szüksége akkor neked is fontos , hogy elsősorban olyan fogorvost keress aki barátságos környezetben dolgozik.Gyerekbarát fogászatként kényelmes légkörben biztosítjuk a gyermek számára szükséges professzionális kezelést. Így segíthetünk abban, hogy pozitív kapcsolatot alakítsanak ki a gyerekek a fogorvossal és a vizsgálati folyamatokkal. 

Azzal, hogy a gyermeket hozzászoktatjuk a fogászati kezeléshez segíthetünk az egészséges szájhigiénés szokások ösztönzésében. Különlegesek vagyunk hiszen türelmünk végtelen és segítünk a legkisebbeknek is abban, hogy trauma élmény nélkül  megkapják a szükséges fogászati ellátást. 

Tanácsokat is tudunk adni, hogyan készítheti fel a szülő a gyermeket a fogászati vizsgálatra. Bármit is gondolnak egyesek a fogászati szűrővizsgálatok létfontosságúak a gyermek szájüregi egészségének megőrzése szempontjából.

Bár a tejfogak idővel kihullanak, elengedhetetlen a gyermekkori fogászati ellenőrzés hiszen a  tejfogaknak megfelelően kell fejlődniük ahhoz, hogy a felnőtt fogak egészségesen alakuljanak ki. 

Gyermekbarát fogorvosunk segít a gyermekeknek a megfelelő szájhigiénia otthoni elsajátításában is. Átbeszéljük a megfelelő fogmosási technikákat és a kétperces fogmosás szórakoztatóbbá tételének lehetséges módjait. 

Azáltal, hogy a fogorvossal bizalmi kapcsolatot épít ki gyermeke, nyugodtabban fogja érezni magát amikor egy szűrővizsgálatra vagy beavatkozásra érkezik egy fogászati rendelőbe.

Szeretnél többet tudni gyermekbarát fogászatunk szolgáltatásairól? Keress minket bizalommal 



Konzultáció

Konzultáció

Diagnosztika

Diagnosztika

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

Endodoncia / Gyökérkezelés

Endodoncia / Gyökérkezelés

Foghiányok pótlása

Foghiányok pótlása

Esztétikus fogpótlások

Esztétikus fogpótlások

Szájsebészet

Szájsebészet

Implantáció

Implantáció

Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Fogágybetegség kezelése

Fogágybetegség kezelése

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Orvosaink

content/2022/pridental-team-elekes-zita.webp

Dr. Elekes Zita

Fogorvos
content/2022/pridental-team-prischetzky-tamas.webp

Dr. Prischetzky Tamás

Fogorvos

Pridental